Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Városüzemeltető szakmérnök szakirányú továbbképzési szak

#Szakirányú továbbképzések   #műszaki   #levelező  
Képzés célja
A Városüzemeltető szakmérnök szakirányú továbbképzés általános célja a településirányítás műszaki szakterületei számára olyan szakmérnökök képzése, akik megfelelő műszaki ismeretekkel és képességekkel rendelkeznek a települések műszaki alrendszereinek egységes működtetéséhez, az önkormányzatok települési műszaki feladatainak ellátásához, és e feladatokkal kapcsolatos döntés-előkészítő munka elvégzéséhez. A képzés elméleti és gyakorlati ismereteket nyújt a települések műszaki infrastrukturális rendszereinek észszerű működtetéséhez, fenntartásához és fejlesztéséhez.
Képzési idő
2 félév
Jelentkezési határidő
2024. augusztus 15.
Képzési díj
250 000 Ft/félév
Szerezhető végzettség
városüzemeltető szakmérnök/Municipal Engineer
Felvételi követelmények
A képzésben műszaki képzési területen alapképzésben (vagy korábbi rendszerű főiskolai szintű képzésben) szerzett mérnöki oklevéllel rendelkezők vehetnek részt.
Bővebb leírás

Tervezett kezdés:          2024. szeptember

A városüzemeltető szakmérnöki oklevelet szerzett szakemberek alkalmasak a települések közellátását biztosító rendszerek tervezésére, létrehozásának, karbantartásának irányítására és költséghatékony működtetésére, a műszaki szakmai feladatok irányítására, az azokat ellátó gazdasági szervezetek és költségvetési szervek együttműködésének koordinálására, az üzemeltetéssel kapcsolatos felelős szakmai döntések előkészítésére. Képesek a települések infrastrukturális erőforrásainak költséghatékony és ökológiailag fenntartható működtetésének, fejlesztésének irányítására.


Letölthető dokumentumok:

Szakfelelős