Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

SZAKMAI INFORMÁCIÓS NAP

 

Híd a jövő földtudományi mérnökei és a kar ipari partnerei között.

Karunk 2018-ban azzal a hagyományteremtő céllal indította el a Szakmai Információs Napot, hogy a hallgatókat és az ipari partnereket közelebb hozza egymáshoz, illetve elősegítse a közös munkájukat, különböző információk átadásával. 

A Szakmai Információs Nap remek lehetőséget ad a hallgatóknak arra, hogy személyes kapcsolatot alakítsanak ki ezekkel a partnervállalatokkal, amelyek gyakornoki helyekkel, állásajánlatokkal, szakdolgozat témákkal és egyéb, a mérnökjelöltek számára értékes lehetőségekkel érkeznek ide.

 

 

 


 

JUBILEUMI OKLEVÉLÁTADÓ ÜNNEPSÉG

 

A Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kara (2000. január 1. előtt Bányamérnöki Kar) minden évben arany, gyémánt, vas, illetve rubin díszoklevelet adományoz azon volt hallgatóinak, akik 50, 60, 65 vagy 70 éve szerezték oklevelüket.Karunk a jubileumi oklevél adományozásával tiszteletét és elismerését kívánja kifejezni végzett hallgatóinak azért a munkáért, amellyel hozzájárultak a műszaki haladáshoz és gazdagították az országot. A díszoklevél adományozására a Kari Tanács évente tesz javaslatot, átadására egyetemi ünnepség keretében, minden év júliusában kerül sor.

 

 

 

2024. évi Jubileumi Oklevélátadó Ünnepség

 

2023. évi Jubileumi Oklevélátadó Ünnepség

 

2022. évi Jubileumi Oklevélátadó Ünnepség

 

A 2021. évi Jubileumi Oklevélátadó Ünnepség

 

A 2020. évi jubileumi kiadvány

 

2019. évi Jubileumi Oklevélátadó Ünnepség

 

2018. évi Jubileumi Oklevélátadó Ünnepség

 

2017. évi Jubileumi Oklevélátadó Ünnepség

 

2016.évi Jubileumi Oklevélátadó Ünnepség

 

A 2015. évi Jubileumi Oklevélátadó Ünnepség

 

A 2014. évi Jubileumi Oklevélátadó Ünnepségről készült videó:


 


 

ÁSVÁNYFESZTIVÁL

 

Hosszú idő óta már minden évben megrendezzük a Miskolci Egyetemen Közép-Európa egyik legjelentősebb ásványfesztiválját. Jelentőségét nemcsak a kiállítók stabil 100 feletti, és a látogatók 3-4 ezres létszáma jelzi, hanem az a tény is, hogy évenként a börzéhez más és más rendezvényeket is társítunk. Ezek között mindig vannak reprezentatív, tematikus kiállítások, illetve tudományos és népszerűsítő előadások, esetenként előadóülések. Számos esetben új könyvek megjelenését is erre az alkalomra időzítettük.

A kezdetektől az a cél vezérelt bennünket, hogy mindenki, aki valamilyen módon kötődik az ásványokhoz (érdeklődő, gyűjtő, kereskedő, szakember) találjon kínálatot a választékban. Legyen ez egy stabil találkozópont ezen emberek számára. Rendezvényünk ma is, akárcsak a kezdetekben, elsősorban a közép-európai országok kiállítóira és látogatóira épít, de egyfajta hídszerepet is betölt a nyugat- és kelet-európai országokból érkezo ásványgyűjtők között.

Reméljük, hogy az elkövetkező években is fogunk Önökkel találkozni itt Miskolcon, hogy együtt gyönyörködjünk az ásványok csodálatos világában.

 

Az Ásványfesztivál rendezői:
Miskolci Egyetem
Herman Ottó Múzeum
Miskolc Város Önkormányzata
OMBKE Egyetemi Osztálya

További információk:
Kapcsolattartó személy: Molnár Eszter
Telefon: +36-30-70-466 Mellék: 7138
Fax: +36-46-532-081
Honlap: http://asvanyfesztival.hu