Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Precíziós talajtérképezési szakember/szakmérnök szakirányú továbbképzési szakok

#Szakirányú továbbképzések   #műszaki   #levelező  
Képzés célja
A precíziós mezőgazdaság egyre nagyobb mértékben támaszkodik a talajtani adottságok és geoinformatikai eszközök ismeretére. A terepi talajtérképezés számos természet-földrajzhoz kötődő témakör –geomorfológia, geológia, növénytan, felszínfejlődési folyamatok – együttes ismeretét igényli.

A precíziós talajtérképezési képzés célja olyan szakemberek képzése, akik alkalmasak a talajtani, természetföldrajzi, geomorfológiai összefüggések felismerésére, a talajtulajdonságok és menedzsment zónák térképezésére, illetve a geoinformatikai módszerek és adatok és a modern terepi adatgyűjtési eszközök adatainak integrálására a térképezési folyamatba.

Akiknek ajánljuk a képzést:
-Talajtani szakértők / szakemberek számára
-Gazdáknak, akik talajtani ismeretekkel szeretnék bővíteni tudásukat
-Szaktanácsadói cégek terepi szakemberei számára
-Azoknak, akik érdeklődnek a talajtan, a precíziós talajtérképezési módszertan iránt.
Képzési idő
2 félév
Jelentkezési határidő
2025. január 15.
Képzési díj
350 000 Ft/félév
Szerezhető végzettség
Precíziós talajtérképezési szakember szakirányú továbbképzési szak: precíziós talajtérképezési szakember/Precision soil mapping Specialist
Precíziós talajtérképezési szakmérnök szakirányú továbbképzési szak: precíziós talajtérképezési szakmérnök/Precision soil mapping Engineer
Felvételi követelmények
Precíziós talajtérképezési szakember szakirányú továbbképzési szak:
A képzésben legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben), természettudományi képzési területen szerzett szakképzettséggel rendelkezők vehetnek részt.

Precíziós talajtérképezési szakmérnök szakirányú továbbképzési szak: A képzésben legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben), műszaki vagy agrár képzési területen szerzett szakképzettséggel rendelkezők vehetnek részt.

Szakfelelős