Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Geotermikus szakmérnöki szakirányú továbbképzési szak

#Szakirányú továbbképzések   #műszaki   #távoktatás  
Képzés célja
Az oklevelet szerzett szakemberek kompetenciát szereznek mind a geotermikus energiatermelés, mind a hasznosítás területén. Korszerű és naprakész ismereteket szereznek a geotermia szakterületén.
Képzési idő
4 félév
Jelentkezési határidő
2025. január 15.
Képzési díj
450 000 Ft/félév
Szerezhető végzettség
geotermikus szakmérnök/Specialist Engineer in Geothermal Engineering
Felvételi követelmények
A képzésben alapképzésben (vagy korábbi rendszerű főiskolai szintű képzésben) szerzett mérnöki oklevéllel rendelkezők vehetnek részt.
Bővebb leírás

Az oklevelet szerzett szakemberek alaposan megismerik továbbá Magyarország geotermikus természeti adottságait és felhasználási lehetőségeit. Alkalmassá válnak geotermikus energiahasznosítási projektek helyszínének megválasztására, tervezési, létesítési, üzemeltetési feladatok elvégzésére.

A képzés részben távoktatási rendszerben történik magyar és angol nyelven.

A tantermi órák előadások és gyakorlatok, melyek az egyetem területén félévenként a szorgalmi időszakban (szeptembertől decemberig, illetve februártól májusig) három konzultációs héten, pénteki napokon kerülnek megtartásra. Minden félévben egy teljes napos gyakorlati foglalkozás szerepel a tantervben.

A képzésről, felvételi eljárás részleteiről bővebb információ.

Letölthető dokumentumok:

Szakfelelős