Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Földgázellátási szakmérnöki szakirányú továbbképzési szak

#Szakirányú továbbképzések   #műszaki   #levelező  
Képzés célja
A földgázellátási szakmérnöki oklevelet szerzett szakemberek korábban megszerzett mérnöki szakképzettségük és a szakon megszerzett speciális felsőfokú szakismeretek birtokában képesek a gázipar teljes vertikumában a vezetékes és tartályos gázellátás, a gázszállítás, a gáztárolás, a gázelosztás, és a gázfelhasználás területén felmerülő műszaki feladatok hatékony megoldására.
Képzési idő
4 félév
Jelentkezési határidő
2024. augusztus 15.
Képzési díj
450 000 Ft/félév
Szerezhető végzettség
földgázellátási szakmérnök/Specialist Engineer in Natural Gas Engineering
Felvételi követelmények
A képzésben műszaki képzési területen alapképzésben (vagy korábbi rendszerű főiskolai szintű képzésben) szerzett mérnöki oklevéllel rendelkezők vehetnek részt.
Bővebb leírás

A földgázellátási szakmérnöki oklevelet szerzett szakemberek alkalmasak továbbá a gázellátó és fogyasztói rendszerek tervezésére, létesítésére, üzemeltetésére és ellenőrzésére, a gazdaságos és környezetbarát gázfelhasználás megvalósítására, az engedélyes tevékenységek végzésére a liberalizált földgázpiacon, valamint vezetői, irányítói, felügyeleti, munkatársi, tervezői és szakértői munkakörök betöltésért.

A képzésről, felvételi eljárás részleteiről bővebb információ.

Letölthető dokumentumok:

Szakfelelős