Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Új, a mai kor igényeit kielégítő informatikai laboratórium az MFK-n

2022. április 25., 13:00
2022. április 22-én a MOL Nyrt. vezetői látogattak el a Műszaki Földtudományi Karra, valamint az Alkalmazott Földtudományi Kutatóintézetbe, hogy személyesen is bepillantást nyerjenek a laboratóriumok által kínált kutatási lehetőségekbe, megismerjék legújabb, világ-színvonalú műszereit.

A program keretében került sor a karunk új, a mai kor igényeit kielégítő, nagy teljesítményű számítógép laboratóriumának átadására is, melyben a legújabb modellező és szimulációs programok állnak hallgatóink és kutatóink rendelkezésére. Ezzel egy régóta várt fejlesztés valósult meg, mely nem csak hallgatóink munkaerő piaci kompetenciáit erősíti, hanem egyben egy új kutatóbázist is jelent.

A nemzeti színű szalag átvágásával Homonnay Ádám Kutatás-Termelés MOL Igazgató és Prof. Dr. Mucsi Gábor a kar dékánja hivatalosan is a hallgatók birtokába adták a laboratóriumot.

 

Fotók:

MFK informatikai laboratórium átadása - 2022.04.22.