Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Klímaalkalmazkodás a víztudatosság jegyében

2022. június 24., 11:40
A fenntartható ipari fejlődés elérése érdekében drasztikusan növelni kell a vízfelhasználás hatékonyságát. Más szóval, mind a vízfogyasztást, mind az egységnyi ipari termelésre jutó vízszennyezést jelentősen csökkenteni kell. Ez valamennyi vízfelhasználó közös erőfeszítéseit igényli, és azt jelenti, hogy az iparnak lehetősége van katalizátorszerepet játszani. Ebben a közös gondolkodásban most TE is részt vehetsz.

A LIFE19 CCA/HU/001320 – LIFE-CLIMCOOP Városok és helyi vállalatok együttműködése a klímaadaptációért című projekt keretében interaktív workshopra invitálunk minden kedves érdeklődőt, mely 2022. június 30-án, a Miskolci Egyetemen kerül megrendezésre.

A workshop keretében az érdeklődők megismerkedhetnek a WATER STEWARDSHIP lehetőségeivel a Sajó vízgyűjtő területén és a BorsodChem Zrt. munkatársainak segítségével betekintést nyerhetnek egy víztakarékos technológiai megoldás fejlesztésébe.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, ellenben regisztrációhoz kötött. 

RÉSZLETEK