Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Doktoranduszok Fóruma

2024. október 16., 08:50
2024. november 14-én (csütörtök) 14:00 óra

Tisztelt PhD hallgatók!

 

A Miskolci Egyetem idén is megrendezi a Doktoranduszok Fóruma konferenciát, melynek Kari Szekcióülését 2024. november 14-én (csütörtök) 14:00 órai kezdettel tartjuk a Csókás előadóteremben (A/2 épület 2. emelet 213. terem). A Kari Szekciót a következő kollégák vezetik le:

 

            Elnök: Prof. Dr. Szabó Norbert Péter, egyetemi tanár,

            Titkár: Dr. Vágó János, egyetemi docens.

 

Kérem, hogy a rendezvényre jelentkező hallgatók október 28-ig adják meg az előadásuk szerzőinek nevét és címét Dr. Vágó János docens úrnak a janos.vago@uni-miskolc.hu e-mail címre.  Külön felhívom az elsőéves PhD hallgatók figyelmét, hogy bátran éljenek a lehetőséggel és jelentkezzenek a Doktoranduszok Fórumára.

 

A konferencia előadásaiból angol nyelvű közleményeket jelentetünk meg, amely többlet kreditszerzési lehetőséget jelent minden résztvevő számára. A közleményeket a Geosciences and Engineering kari kiadványban jelentetjük meg. A formai követelményeket az alábbi link tartalmazza: https://ojs.uni-miskolc.hu/index.php/geosciences/about/submissions.

 

Megköszönöm részvételüket a konferencián!

 

Üdvözlettel: 

 

                                                                                                          Prof. Dr. Szabó Norbert Péter

                                                                                                                       dékánhelyettes