Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Bányász Sportnap

2022. április 20., 11:45
2022. április 27-én (szerdán) ismételten személyes részvétel mellett kerül megrendezésre a Bányász Sportnap.

Két, pandémiával sújtott esztendőt követően, 2022. április 27-én (szerdán) ismételten személyes részvétel mellett kerül megrendezésre a Bányász Sportnap. Ezen közel másfél évtizedes múltra visszatekintő Sportnap alkalmából „Sporttal eltöltött” Dékáni szünet került elrendelésre ezzel is lehetőséget biztosítva arra, hogy a Miskolci Egyetem Sportpályáján különböző sportok űzése, finom ételek főzése mellett Mi, a Műszaki Földtudományi Kar hallgatói és oktatói tantermen kívül közösen tölthessünk el egy napot.

Az idei sportnap különlegessége, hogy idén a Szervezők külön „bányász” versenyszámokat (Csilletolás, Aranymosás, Szelektív-inga, Sör/vízpumpálás, Talajfúrás, Földtörténeti idő”ugrás”…) is összeállítottak, melyben az általatok alkotott Csapatok megmérettethetik magukat, valamint Ipari partnereink támogatásának (is) köszönhetően értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a legjobban teljesítők.

Magáról a Bányász sportnapról (csapat jelentkezés, Sportnap pólórendelés, további információk) az alábbi FB linkről tudhattok meg többet: https://www.facebook.com/events/s/banyasz-sportnap/501146588045594/

Helyszín: UFO melletti füves terület

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Jó Szerencsét!