Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A Mathias Corvinus Collegium tisztelettel meghívja Önt

2023. március 29., 09:20
Cimkék:MCC, újrahasznosítás, bio, zöld
az Öko, bio, zöld, lebomló, újrahasznosítható – "Igaz, vagy csak ámítás?"
című előadásra

MEGHÍVÓ

 

 

A Mathias Corvinus Collegium tisztelettel meghívja Önt

az

"Öko, bio, zöld, lebomló, újrahasznosítható – Igaz, vagy csak ámítás?"

című előadásra

"Öko, bio, zöld, lebomló, újrahasznosítható – Igaz, vagy csak ámítás?" Ez itt a kérdés! Napjaink egyik legkárosabb marketing és PR eszköze az úgynevezett "Zöldre mosás", amivel a környezettudatos fogyasztókat tévesztik meg különböző szervezetek. Ezzel az eszközzel számos vállalat, csoport, sőt még politikai és média szereplő is zöldebbnek szeretne látszani, mint amilyen valójában. Az előadás alkalmával Szebenyi Péter, a Klímapolitikai Intézet zöld influenszere illetve környezetmérnöke ismerteti a zöldre mosás tipikus jeleit, elmondja, hogyan védekezzünk ellene, és megmutatja az etikus megoldást is, a Zöld marketinget.

 

Időpont:

2023. március 30. (csütörtök) 17.00

 

Helyszín:

miskolci MCC képzési központ

3530 Miskolc, Szemere Bertalan. u. 4.

 

 

Szebenyi Péter Kond a Klímapolitikai Intézet zöld influenszere. Tanulmányait gépész szakirányos környezetmérnökként végezte az Óbudai Egyetemen. Létrehozta az országosan ismert „Hulladékvadász” mozgalmat, és többedmagával a Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány nevű, többszörösen díjnyertes környezetvédelmi szervezetet, aminek alapító elnöke volt 2020 év végéig. Ezenfelül a nevéhez kötődik a „Cigicsikkmentes” kihívás, a „Ne égess, komposztálj!” őszi kampány, a „Komposztáló-szépségverseny” vagy éppen a „Csomagolásmentes május” kihívás eseménye is. Ma környezetvédelmi szakemberként, környezetvédelmi influenszerként erősíti a Klímapolitikai Intézet munkáját. Szakterületei: hulladékgazdálkodás, lakossági edukáció, környezettudatos nevelés, zöld marketing, digitális tartalomgyártás.

 

 

Szeretettel várjuk rendezvényünkre!

 

 

Kérjük, részvételi szándékát az alábbi felületen legyen szíves jelezni!

https://feliratkozas.mcc.hu/hu/mcc-miskolc-el%C5%91ad%C3%A1s-2023-03-30