Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Mi a Lányok Napja?

2023. április 25., 08:40
Cimkék:Lányok napja
Egy nap, amikor fiatal lányok ezrei szereznek életre szóló inspirációt pályaválasztásukhoz.

Világjáró mérnökszakmák - ásványok a kozmetikumokban, szelektálj okosan, térinformatika a mindennapokban, vízügyek

A mérnöki szakma biztos választás: megbecsült, stabil jövőt kínál. De ezen belül rengeteg lehetőség áll előtted. Ha sikerül megtalálnod a hozzád illő mérnöki területet, nem csupán sikeres szakember lehetsz, hanem élvezheted is, amit csinálsz és kinyílik előtted a világ!

Szereted a kiszámíthatóságot, de néha fognád a hátizsákot és nyakadba vennéd a világot? A nálunk végzett szakemberek ezt megtehetik, mert a munkájuk a laboratóriumi és a terepmunka lehetőségét egyaránt kínálja… bárhol a világon. A program során  ízelítőt nyújtunk a fenntarthatóság jegyében végzett kutatómunkáinkból, laborkísérletekben vehetsz részt, mindeközben megismerheted a környezetmérnöki, földtudományi mérnöki és geoinformatikus képzéseinket.

8:00-8:30 regisztráció Miskolci Egyetem főbejárat, MFK stand

8:30-9:00 központi megnyitó program Miskolci Egyetem (műszaki képzések és meghívott cégek képviselői)

9:15-12:45 szakmai program kis csoportokban (elrejtett bánya az Egyetemen, ásványok a kozmetikumokban, szeparációs kihívás - szelektálj okosan, térinformatika a mindennapokban, vízügyek)

13:00 -13:30 szendvicsebéd, nyeremények, igazolások átadása

 

További részletek itt