Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A Műszaki Földtudományi Kar 2022. évi TDK felhívása

2022. szeptember 23., 13:05
Cimkék:TDK
A Műszaki Földtudományi Kar Tudományos Diákköri Tanácsa idén is várja a jelentkezéseket a hagyományos őszi Tudományos Diákköri konferenciára. Nevezhet egy vagy több hallgató önálló kutatási eredményt bemutató dolgozattal és előadással.

A jelentkezés menete:

A nevezést az egyetemi TDK-honlapon (https://tdk.iit.uni-miskolc.hu/hu/news?menuId=605366d63c72844176035ce6) kell először rögzíteni 2022. október 14-ig. A nevezési űrlapot kell értelemszerűen kitölteni, elmenteni, illetve kinyomtatni (nyomtatható formátumba menteni). Kérjük, jelöljenek meg legalább egy olyan témavezetőt, aki az egyetem oktatója, abban az esetben is, ha a kutatást az egyetemen kívül végezték!

A „kari szekció” rovatban a „Földtudományi” vagy a „Műszaki Tudományi” megjelölés választható; ha a téma besorolása kétségesnek tűnik, beszéljék meg a témavezetővel! A „rezümé” rovatba a téma rövid összefoglalóját írják be! Az összefoglaló elkészítéséhez mintaként használhatóak a kari honlapon a korábbi konferenciák programfüzetei:

Tudományos diákkör - Műszaki Földtudományi Kar (uni-miskolc.hu)

Az elmentett nevezési lapot (az összefoglalóval együtt, ami külön szöveges fájl is lehet) küldjék el a TDT titkárának, Németh Norbertnek emailben (foldnn@uni-miskolc.hu), a kinyomtatott nevezési lapot pedig írassák alá a témavezetővel, és szintén juttassák el Németh Norbertnek (Ásványtani-Földtani Intézet, A/3 320.) 2022. október 15-ig!

A dolgozatot 2022. október 24-ig kell elkészíteni és benyújtani a fentebbi címeken egy kinyomtatott és egy pdf-formátumú elektronikus példányban, az egyenként 15 perces előadásokra pedig várhatóan november 21-25. között kerül majd sor. A további pontos határidőkről, dátumokról, feladatokról a nevezetteket emailben fogjuk értesíteni. Az elbírálás menetéről és a TDK-val kapcsolatos szabályokról, valamint a dolgozat elvárt formátumáról tájékozódhatnak a Kar TDK szabályzatából:

Microsoft Word - MFK_TDK_szabalyzat_2015_05_05.doc (uni-miskolc.hu)

A Kar a sikeresen részt vevő hallgatókat 60000 Ft összegű ösztöndíjjal, valamint a szekciózsűrik döntése alapján a helyezetteket további díjakkal jutalmazza. A továbbjutó dolgozatok 2023. tavaszán az OTDK Fizika-Földtudományok-Matematika vagy Műszaki Tudományi Szekciójában szerepelhetnek.

Jó szerencsét!

a Műszaki Földtudományi Kar Tudományos Diákköri Tanácsa