Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Meghívó évadnyitó rendezvényre

2022. március 8., 12:25
A 2022. évi nyitórendezvényen Dr Hartai Évával beszélgetünk, aki számos nemzetközi pályázatot koordinált. Legutóbbi pályázatát, az ENGIE-t (Encouraging Girls to Study Geosciences and Engineering) az EIT KIC RawMaterials EIT sikertörténetnek javasolja, és Évát az EIT Women Leadership Award díjra jelölték.

"Emlékszem az első nemzetközi pályázatomra, amit a Miskolci Egyetem fiatal oktatójaként írtam és nyújtottam be. Emlékszem azokra a pályázatokra, amelyeket végül elnyertünk és nagy elánnal ugrottunk a megvalósításba félve figyelve a pénzügyi és jelentéstételi kötelezettségeket. Nagyon kevés ilyen irányú tapasztalat volt akkoriban a Miskolci Egyetemen és nagyon örültem volna, ha vannak olyan kollégák, akikhez segítségért, inspirációért fordulhatok – mondják gyakran azon kollégák, akik számos pályázat megvalósításán vannak túl."

Jó hír, hogy ma már máshogy áll a helyzet és a Miskolci Egyetem és így kollégáink is számos nemzetközi projekt megvalósításában vállaltak sokszor jelentős szerepet, amelyben megmérettették magukat és az összegyűjtött tapasztalataikat szívesen meg is osztják velünk, többiekkel, akik egy-egy pályázati ötlettel a pályázat megvalósítása előtt állunk és a kezdéshez szükségünk van egy kis lökésre, pluszra.

A Fenntartható Természeti Erőforrások nemzetközi pályázati csoport 2021-ben elkezdett egy olyan nyitott klubsorozatot, aminek keretében a pályázatokhoz kapcsolódó tapasztalatokat, élményeket és terveket tudták az érdeklődők megbeszélni. Ezt a sorozatot 2022-ben is szeretnénk folytatni, és ezen levelükkel a 2022 pályázati klub évad nyitórendezvényére minden egyetemi polgárt meghívnak, olyanokat, akik sok pályázaton vannak túl, és olyanokat is, akik csak azon gondolkodnak, hogy beadjanak-e egyet, az elsőt, hogy ezen rendezvény rendszeres platformja legyen a közös jövőépítésnek.

 

Az évadnyitó rendezvény

2022. március 24–én (csütörtökön),

14:00 – 16:00 óra között

az A/4 épület III. em. 350. sz. fINTELIGENCE termében

kerül megrendezésre.