Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

XVI. Víz világnapi fotóposzter pályázat

2022. február 22., 07:35
A Magyar Hidrológiai Társaság Borsodi Területi Szervezetének (MHT BTSz) és a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Karának (ME MFK) közös pályázati felhívása a 2022. évi Víz Világnapi Fotóposzter Pályázatra.

A MHT BTSz és az ME MFK a víz ezernyi arcának, áldásának és kártételeinek, természetben betöltött szerepének, sokirányú felhasználásának, a Víz és az Ember kapcsolatának bemutatására fotóposzter (fotók + magyarázó szöveg felhasználásával készített, több képből álló, poszter formájú) pályázatot hirdet. A pályázat bárki számára nyílt!


TÉMÁK:

  1. A VÍZ HANGULATI szempontból történő bemutatása (víz, hó, jég, zúzmara, víznyelő, vizes barlang, cseppkövek, forrás, vízesés, vízpart, vízi sportok, fürdők, uszodák, rekreáció, élővilág a vízben és a víz környezetében stb.). CSAK SAJÁT FOTÓK FELHASZNÁLÁSÁVAL!
  2. A VÍZ TÁRSADALMI (SZAKMAI) szerepének bemutatása (ivóvíz, ásványvíz, gyógyvíz és beszerzésük, árvízvédelem, a vízenergia kihasználás, termálvíz és felhasználása, vízi munkák, ökológiai vízfelhasználás stb.). A SZAKMAISÁG BIZONYÍTÁSÁRA TÉRKÉP, KÉPESLAP, ÁBRA STB. FELHASZNÁLHATÓ A SAJÁT KÉPEK MELLETT!
  3. A MAGYAR VÍZGAZDÁLKODÁS, valamint a Magyar Hidrológiai Társaság bármely történésének archív, képi bemutatása. ARCHÍV KÉPANYAG IS FELHASZNÁLHATÓ, A FORRÁS MEGJELÖLÉSÉVEL!