Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Általános egyetemi hírek
Megjelentek a 2022/2023. tanévi Új Nemzeti Kiválóság Program pályázati kiírásai
2022.április 29-én megjelentek a 2022/2023. tanévi Új Nemzeti Kiválóság Program pályázati kiírásai a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal honlapján és az ÚNKP hivatalos honlapján.
Általános egyetemi hírek
Prof. Dr. Szűcs Pétert az MTA levelező tagjává választották
Az MTA 195. Közgyűlésén, 2022. május 3-án titkos szavazással megválasztotta PROF. DR. SZŰCS PÉTERT, a Miskolci Egyetem általános és tudományos rektorhelyettesét, karunk professzorát a Magyar Tudományos Akadémia levelező tagjává.
Általános kari hírek
Új, a mai kor igényeit kielégítő informatikai laboratórium az MFK-n
2022. április 22-én a MOL Nyrt. vezetői látogattak el a Műszaki Földtudományi Karra, valamint az Alkalmazott Földtudományi Kutatóintézetbe, hogy személyesen is bepillantást nyerjenek a laboratóriumok által kínált kutatási lehetőségekbe, megismerjék legújabb, világ-színvonalú...
Általános kari hírek
Fenntartható Cement- és Betonipari Technológiák VI. Szakmai Nap
A Szilikátipari Tudományos Egyesület, az MTA Földtudományok Osztály, az MTA MAB Nyersanyagelőkészítési és Környezeti Eljárástechnikai Munkabizottsága, a Miskolci Egyetem és az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület tisztelettel meghív minden érdeklődőt a Fenntartható...
Általános kari hírek
Bányász Sportnap
2022. április 27-én (szerdán) ismételten személyes részvétel mellett kerül megrendezésre a Bányász Sportnap.
Általános kari hírek
A Föld Napja a Miskolci Egyetemen
A Föld napja alkalmából 2022. április 22-én a Miskolci Egyetemen a Műszaki Földtudományi és Műszaki Anyagtudományi Kar egy nagyszabású eseményt szervez, melynek során átmeneti oázist varázsolva az egyetem központi aulájába, felavatásra kerül a Föld installációnk is.
Általános kari hírek
MFK Szakmai Információs Nap és Kiállítás
2022. április 6-án 10 órától ismét megrendezésre kerül a Műszaki Földtudományi Kar szervezésében a Szakmai Információs Nap. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Általános kari hírek
Gyászjelentés: Elhunyt Dr. Somosvári Zsolt
A Miskolci Egyetem Szenátusa, a Műszaki Földtudományi Kar Tanácsa, a Bányászati és Geotechnikai Intézet és a Gyászoló Család mély megrendüléssel és fájdalommal tudatja, hogy Dr. Somosvári Zsolt aranyokleveles bányamérnök, nyugalmazott egyetemi tanár, a műszaki tudomány doktora...
Oktatás
Tájékoztatás szakmai gyakorlatról
A szakmai gyakorlat teljesítése a tanulmányok befejezésének kritérium feltétele, a hallgatók nem záróvizsgázhatnak mindaddig, amíg a számukra előírt kötelező szakmai gyakorlatot igazoltan nem teljesítették.