Műszaki Földtudományi Kar
Miskolci Egyetem
2020. 02. 10.
Agnes Mile
Kiváló olaj- és gázipari diplomamunka díjak

A Szénhidrogénipari Mérnökképzésért Alapítvány Kuratóriuma kiemelkedő színvonalú szakdolgozatáért/diplomamunkájáért és a védés során tanúsított felkészültségének elismeréséül díjat adományozott négy végzős hallgatónak. A díjak ünnepélyes átadására 2020. február 7-én került sor a Miskolci Egyetem XIX. előadótermében. A díjakat Dr. Turzó Zoltán, az Alapítvány elnöke tagja adta át. Az elismerő oklevélhez pénzjutalom is tartozik.

Az 1992-ben alapított Szénhidrogénipari Mérnökképzésért Alapítvány 2010-ben hozta létre diplomamunka díját az olaj- és gázipari tématerületeken készült, kiemelkedő szakmai teljesítményt bemutató dolgozatok megbecsülésére. A Miskolci Egyetem Kőolaj és Földgáz Intézetében 2020. január 6-án, 7-én és 8-án megtartott Olaj- és gázmérnök szakos, illetve specializációs záróvizsgák eredményei alapján az Alapítvány Kuratóriuma az alábbi díjakat ítélte oda a frissen végzett mérnök hölgyeknek és uraknak.

A Szénhidrogénipari Mérnökképzésért Alapítvány Kuratóriuma kiemelkedő színvonalú szakdolgozatáért és a védés során tanúsított felkészültségének elismeréséül arany fokozatú szakdolgozat díjat adományozott Magyar Veronika végzős BSc hallgatónak CAMCO BK1 ¼ típusú szelep CFD vizsgálata dinamikus körülmények között című dolgozatáért.

Ezüst fokozatú szakdolgozat díjat adományozott Papp Cintia végzős BSc hallgatónak Hidrogén gáz hatása a tárolói eszközrendszerre című dolgozatáért.

Ezüst fokozatú szakdolgozat díjat adományozott Ponta Péter Ádám végzős BSc hallgatónak WARP és kalcium bázisú fluidumtechnológia összehasonlítása című dolgozatáért.

Ezüst fokozatú diplomamunka díjat adományozott Mészáros Katalin végzős MSc Olaj- és gázmérnök hallgatónak Nagyközépnyomású gázelosztó légvezeték kiváltásának vizsgálata című dolgozatáért.

A hallgatók ugyanezen a napon vehették át BSc és MSc szintű mérnöki diplomájukat is a Miskolci Egyetem Diplomaátadó Nyilvános Szenátusi Ülésén.

A díjazottaknak e helyről is gratulálunk, és további sikereket kívánunk szakmai életükhöz!

CH ipari díj2

Balról jobbra: Dr Turzó Zoltán az alapítvány elnöke, Mészáros Katalin, Magyar Veronika, Ponta Péter Ádám