Műszaki Földtudományi Kar
Miskolci Egyetem
2018. 11. 29.
Agnes Mile
2018 FRESHHH miskolci csapatokkal

Két miskolci csapatról van már tudomásunk a MOL FRESHHH 2018 vetélkedőjének középdöntő előtti szakaszában. A vetélkedő nemzetközi, 19 ország csapataival, 25,000 EUR összdíjazással. Lehet, hogy még további miskolci csapatok is versenyben vannak, ezekről még nincs tudomásunk.

A hagyományos szakmai vetélkedőn a miskolci csapatok igen jó korábbi eredményekkel büszkélkedhetnek, több döntős és első helyezéssel. Most két miskolci csapat biztosan a legjobbak között van. Az OLAJOSOK a közép-döntőbe került, a Kar brazil olajos hallgatóinak csapata, a BRASOIL a legutóbbi információink szerint a múlt héten a  legjobb 50-ben voltak. Ez utóbbi csapatnak készítettünk egy speciális reklámot az alábbi képünkkel. Természetesen nekik és az OLAJOSOK csapatának is erősen szurkolunk.

brasoil2018. december 5-ére dőlt el, hogy véget ért a FRESHHH vetélkedő a TEKH csapatai számára:A Brasoil csapatát (Ana Luisa Cardoso vezetésével) a legjobb 36 között veszítettük szem elől, míg az Olajosok a középdöntőből pottyantak ki, sok szurkolás, kvíz felkészülés után: Csákai Lajos, Sütő Gergő és Pap Loránd voltak a tagok.

Már várjuk a következő verseny kiírást.