Műszaki Földtudományi Kar
Miskolci Egyetem
2015. 04. 08.
Dr. Földessy János
Nagy siker volt: Országos Középiskolai Földtudományi Diákkonferencia

Az egyes kategóriákban első helyezést értek el: Gál Dominika (Szekszárd), Nagy Róbert (Miskolc), Kuszkó Dániel Sándor (Encs),  Péter Dániel – Virók András (Békéscsaba), Rávai Bettina – Liliom Andrea (Kiskunhalas).

A Kar, a Magyarhoni Földtani Társulat, a Magyar Bányászati és Földtani Hivatal voltak a társrendezői a VIII. Országos Középiskolai Földtudományi Diákkonferenciának Miskolcon, április 10-11-én.A sorozat megindulása óta áldozatos szervezője és vezetője dr. Hartai Éva egy. docens, geológus. A program során Miskolc mellett Szekszárd, Debrecen, Gödöllő, Mór,  Ibrány, Encs, Balatonalmádi, Esztergom, Budapest, Békéscsaba, Kiskunhalas, Fehérgyarmat középiskolásai összesen 21 munkája összefoglalóját hallgathatták meg a résztvevők a földtudományok széles palettájáról a két napos konferencia során. A középiskolások a rendezvényen az általuk készített előadások mellett dr. Hartai Éva és dr. Szúnyog István egy. docens, műszaki földtudományi mérnök plenáris előadásain, illetve az egyetem laboratóriumaiban szervezett látványórákon vehettek részt. Gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáraiknak.

A verseny eredményeit itt találod. Pirossal emeltük ki a felkészítő tanár nevét. A szürkével kiemelt diákok esetében a zsűri az OTDK-n való részvételt javasolta.