Műszaki Földtudományi Kar
Miskolci Egyetem
2021. 10. 20.
Andrea Koleszár
Jelentkezz a MOL olajmérnök MSc duális képzésére!

Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kar és a MOL Nyrt.  stratégiai együttműködésének részeként országosan egyedülálló mesterszak által nyújtott lehetőséget kínálunk a duális képzési formával.

A duális képzés célja, hogy az általunk biztosított elméleti tudás mellett egy jelentős gyakorlati tapasztalatra is szert tudj tenni a képzési időd alatt a MOL-nál, mint partnerszervezetnél. Tudod, hogy mit csinál egy olajmérnök a mindennapokban? Készen állsz arra, hogy részt vegyél dekádon, miközben a fúrótoronynál állod a sarat?

2022 februárjától a MOL Nyrt.-n belül ismét lehetőséged van arra, hogy duális képzésen vegyél részt mesterszakon. A duális képzés gyakorlati része a MOL budapesti központjában és vidéki telephelyein valósul meg (pl. Algyő).

Célunk ezzel a képzési formával, hogy a szakmaspecifikus képzésben a mindennapi példákból tanulj és friss szakmai kompetenciákat tudj szerezni a terepi munkán keresztül. Ahogy bővül az ismereted és a szakmai gyakorlatod, úgy emelkedik majd a számodra biztosított juttatás is.

A jelentkezés menetéről tudj meg többet a a MOL Nyrt. oldalán, a linkre kattintva.

Jelentkezési határidő: 2021. november 15.