Műszaki Földtudományi Kar
Miskolci Egyetem
2020. 03. 20.
Agnes Mile
Tájékoztatás távoktatásról – 2

Tisztelt Hallgatók,

Ahogy a hét elején már értesültek róla, az oktatás március 23-tól távoktatási formában folytatódik. A hét során a Kar oktatói felkészültek arra, hogy hétfőtől folytatódjék az oktatás.

Az egyes tárgyak távoktatási oktatási módszereiről a kari honlapon (képzések menüpont alatt; http://mfk.uni-miskolc.hu/?page_id=8028) talál összefoglaló táblázatot vasárnap reggeltől. Itt találja meg azt is, hogy az aláírás teljesítésének feltételei hogyan változtak a távoktatásra történő áttérés miatt. A jelszót a táblázathoz való hozzáféréshez Neptun üzenetben fogjuk eljuttatni.

Az oktatási anyagok, feladatok, tesztek az egyetemi e-learning felületen zárt kurzusai között lesznek elhelyezve (https://elearning.uni-miskolc.hu/zart/). Az e-learning központ munkatársaira ezen a héten extra terhelés jutott, ezért az alapszakos tárgyak létrehozásában csúszás várható. A kari oktatókat arra kértük, hogy a következő négy hét tananyagát március 23-ig töltsék fel az e-learning felületre, de ennek határideje a tárgyak létrehozásának késedelme miatt néhány napot csúszni fog, kérjük szíves türelmüket.

Az e-learning rendszerbe történő első bejelentkezéshez a következőket tegye:

  • nyissa meg a https://elearning.uni-miskolc.hu/zart/ oldalt
  • A jobb felső sarokban kattintson a Belépés-re
  • felhasználónévként azt az e-mail címet használja, amelyik a Neptunban szerepel (!!)
  • ha nincs meg a jelszava, illetve nem tud belépni, akkor használja az elfelejtett felhasználónév / jelszó funkciót.

Az egyetemi e-learning rendszer lesz a félév során a fő kommunikációs csatorna Ön és az oktató között, ezért nagyon fontos, hogy beállítsa és működtesse az e-learning fiókját.

Az oktatás további részleteiről (online előadások, feladatkiadás, konzultáció…) Neptun üzenetben kap információt az oktatótól.

Jó Szerencsét!

Mádai Ferenc

Korábbi tájékoztatók:

http://mfk.uni-miskolc.hu/?p=8021