Műszaki Földtudományi Kar
Miskolci Egyetem
2017. 09. 01.
Dr. Földessy János
Rendkívüli hírrobbanás várható a Dudujka völgyben

Szeptembertől a kari honlap folyamatosan frissülve hozza magyar és angol nyelven a Kart, intézeteit és szervezeteit érintő legfontosabb híreket.

A híreket széles közönség számára írjuk, s szerepel majd benne információ a Kart kevéssé ismerők külső közönségnek, az oktatóknak és a hallgatóknak egyaránt. Fő témáink az oktatás, kutatás, s a kart érintő szociális események, valamint a következő időszak programjainak beharangozói.

Minden hónapban a Kar más-más egysége kerül fókuszba, az aktualitások hírek java része róluk szól majd. A remények szerint így egy év alatt körbejárható majd.

Az örvendetesen szaporodó nem magyar anyanyelvű hallgatóság számára ezzel párhuzamosan angol nyelvű kiadás is indul, hasonlóan folyamatosan frissítve.

A szerkesztőség minden újdonságra éhes és vár híreket, amelyek sokszor még aznap megjelenhetnek a honlapon. Így remélhetően a hírforgalom is jelentősen javul majd a Kar egymástól távoli egységei között.

Az aktuális rovatot a közösségi médiában is üzemeltetni fogjuk, elsőként a Facebookon való rendszeres megjelenéssel. Instagram, Twitter és Linkedin meghódítására is készülünk.

Segíts nekünk. Már egy Like is jól jön, de elkél a munkáskéz a hírek írásában, fordításában, posztolásában, illetve kommentek és chat fórumok részvételében is. A munka önkéntes, fizetség nem jár, de a kapcsolati tőke is sokat ér, és ha egyéb nem, a legjobban informált csapat tagja lehetsz a Karon.